Çocuğunuzla bağ kurarak sınır koymanız mümkün mü sizce? Özgüvenine zarar vermeden, incitmeden, cezalandırmadan ve ödüllendirmeden… Yani aslında eşlik ederek sınırları çizmeniz mümkün mü?

Güvenli bağlanma ve pozitif disiplin hakkında konuşmak için Uzman Psikolog Iraz Toros Suman tarafından verilecek olan bu seminere davetlisiniz.

UZM. PSİKOLOG IRAZ TOROS SUMAN HAKKINDA

Iraz Toros Suman; üniversite yıllarında aldığı psikoloji lisans ve yüksek lisans eğitiminin ardından ihtiyaçlarımız söz konusu olduğunda sürekli karşımıza çıkan çocukluk dönemi hakkında uzmanlaşmıştır ve oyun terapisti & aile danışmanı ünvanı ile yıllardır aileler ile çalışmaktadır. Eşik Terapi’nin ve MOMO Anaokulu’nun kurucusudur.

PROGRAM:
30 Kasım Salı günü saat 21.00-22.30 aralığında ZOOM üzerinden gerçekleştireceğimiz söyleşimize katılmak isterseniz bu e-postamıza dönmeniz yeterli olacaktır.

KİMLER KATILABİLİR?

Bu seminer dizisi  tüm anne ve babalara, öğretmenlere, psikologlara ve çocukla çalışan, çocuklarla yaşayan ve kendi içinde selamlaşmayı bekleyen çocuğu duyan herkese açıktır.

Seminerlerimiz ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir ve her seminer öncesi seminer davet bağlantısı sizinle paylaşılacaktır.

Kayıt ve detaylı bilgi için; merhaba@momoanaokulu.com  adresine e-posta atabilirsiniz.
– DİĞER DUYURULARIMIZ –