Homeopati, 220 yıl önce Alman Dr. Samuel Hahnemann tarafından geliştirilmiş bütünsel bir tedavi yöntemidir. Temelde hastaya “zarar vermeden”, mümkün olduğunca kısa sürede, beklenen etkiyi göstermesi gerektiğini, her insanın kendine özgü sağlık durumu ve bilgisi olduğunu savunur. Hastanın fizik muayenesi ve sözel hikayesine başvurularak uygulanan yöntem, tümüyle doğal, bütünsel ve yan etkisizdir. WHO (Dünya Sağlık Örgütü) tarafından onaylanan 5 tamamlıyıcı ve bütünsel tıp yönteminden biri olan Homeopati, dünyada konvansiyonel tıptan sonra en sık tercih edilen tedavi şeklidir.Homeopati, her türlü akut fiziksel rahatsızlıkta kullanılabildiği gibi, ciddi kronik
hastalıklardan ruhsal bozukluklara ve hatta kansere pek çok hastalıkta çözüm sunar.
Homeopati bu yönüyle gebelik, doğum ve emzirme döneminde dahil güvenle kullandığımız ve çok hızlı etki eden bir yöntemdir. Yenidoğan ve çocuklar için ise Homeopati ,semptomların baskılanarak, kronik hastalık oluşumuna yol açan yöntemlerle karşılaştırıldığında büyük önem taşımaktadır.
Bu eğitimde homeopati felsefesi ile akut durumlarda kullanılacak 21 homeopatik ilaç ve
bilgileri anlatılacaktır.

UZM. DR. ÖZGÜN BAŞARAN KAYA HAKKINDA
1980 Temmuz’unda Kars/Arpaçay’da doğdu. İlk ve ortaokulu orada tamamladıktan
sonra Sakarya’da Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu. 1998 yılında İstanbul
Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ne başladı. 2005 yılından beri Çocuk Sağlığı ve
Hastalıkları dünyasında. 2014 yılında Homeopati Derneği’nin düzenlediği ECH (European Commitee for Homeopathy) standartları doğrultusunda ki homeopati eğitimini tamamladı. 2015-2017 yılları arasında Homeopati Derneği’nin yönetim kurulu üyeliği yaptı. Uluslararası Homeopatlar Birliği (LMHI) üyesi ve Homeopatik Tıp Derneği kurucu üyesi olup özellikle homeopatinin akut kullanımları ve sertifikalı homepati eğitimlerinde eğitmen olarak homeopati üzerine eğitimler vermektedir. Yaklaşık 15 senedir çeşitli platformlarda doğal yaşam, ekoloji ve sağlık, ayrıca doğal ebeveynlik temalı konuşmalar yapmaktadır. Evli, bir kız bir de erkek yavru babasıdır.

Kayıt için;
 merhaba@momoanaokulu.com  adresine e-posta atabilirsiniz.
– DİĞER DUYURULARIMIZ –