Çocukları her gün toprak ve ağaç dolu kocaman bir bahçenin içinde karşılayan Momo Anaokulu, bu kez bahçesininin kapılarını bu sene ilki düzenlenecek olan “Momo Anaokulu El Yapımı Oyuncak ve Tasarım Şenliği” için açıyor.

Çocukların plastik oyuncaklara değil ahşap oyuncaklara, doğal kumaşlara ve doğal malzemelere dokunmalarına verdikleri değerle yola çıkan Momo Anaokulu ve velileri, bu tür araç gereçlere ulaşmada yaşanan sıkıntılar dolayısıyla benzer şekilde düşünen aileleri ve üreticileri bir araya getirmek istedi.
Anneler Gününden bir önceki haftasonu olan 7 Mayıs Pazar günü düzenlenecek şenlikte, amigurumiden keçeye, ahşaptan cama, seramikten yüne plastik içermeyen pek çok doğal ve sağlıklı malzemeyle üretilmiş el yapımı oyuncakların yanı sıra özel tasarım takı, kıyafet, defter, kartpostal, sabun, nakış ve daha birçok obje yer alacak.
25’i aşkın tasarımcıya ait el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği Momo Anaokulu El Yapımı Oyuncak ve Tasarım Şenliği’nde, Momo aileleri tarafından yapılan ev yapımı doğal ürünlerin, sağlıklı içeceklerin, çay ve kahvenin servis edildiği küçük bir stand daha olacak.
Herkese açık olan şenlikten elde edilecek tüm gelir Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak.
Ne Zaman: 7 Mayıs Pazar, 10:00 – 20:00
Nerede: MOMO Anaokulu Göztepe Mahallesi Tanzimat Sokak No: 50 Caddebostan / Kadıköy
Giriş ücreti: 5 TL.
Daha detaylı bilgi için: merhaba@momoanaokulu.com

 

– DİĞER DUYURULARIMIZ –