MOMO Anaokulu 3-6 yaş Atölye Buluşmaları 18 Mart’ta başlıyor.

Çocuğun akranları ile birlikte vakit geçirmesi, bir grubun içinde ‘kendisi’ olarak var olabilmesi, psikososyal gelişiminin en  temel taşlarını oluşturur. Birlikte olabilme, birlikte oluşturabilme, birlikte deneyimleme, birlikteyken birçok duyguyu yaşayabilme ve açığa vurabilme, çocuk için ancak oyunla mümkündür.
Oyunlarla harmanladığımız, şarkılarla seslendirdiğimiz, boyalarla renklendirdiğimiz, masallarla dinlendirdiğimiz “MOMO Anaokulu 3-6 yaş Atölye Buluşmaları”na 18 Mart Cumartesi günü başlıyoruz!
Doğadaki her türlü malzemeyi kullanarak onlara yeniden yeni bir hayat verebildikleri, hamurlarla hayal dünyalarındaki birçok şeyi bizlere gösterebildikleri, boyaları müzik eşliğinde dans ettirerek resimler yapabildikleri, yaptıklarına kendilerinden bir şeyler katabilme fırsatı bulabildikleri, zamanı gelince masalların büyülü dünyasına yolculuk edebildikleri, kısacası oyun eşliğinde keyif alabildikleri her türlü çalışmayı içeren; 3-6 yaş aralığındaki çocukların katılımına açık olan atölye gruplarımız, Cumartesi günleri 10.45- 12.15 aralığında toplanacaktır.

Atölye buluşmalarımız 4 ardışık hafta sürecektir ve tamamına katılım beklenmektedir.

PROGRAM*:
1.Buluşma : 18 Mart  Cumartesi
2. Buluşma : 25 Mart Cumartesi
3.Buluşma :  1 Nisan Cumartesi
4.Buluşma : 8 Nisan Cumartesi
Kayıt için; atolye@momoanaokulu.com adresine mail atmanız halinde kayıt süreciniz başlayacaktır.
Kayıt talebinizi; çocuğunuzun doğum tarihini içeriğe ekleyerek iletmeniz gerekmektedir.
*Programın tüm yasal haklari MOMO Anaokulu’ na aittir.
Atölye Gruplarımız MOMO Anaokulu Eğitmenleri Aslı Çeçen ve Elif Ak eşliğinde buluşacaktır.
 
– DİĞER DUYURULARIMIZ –