Bebeklerin ve çocukların yaşıtlarıyla zaman geçirmeleri psikososyal gelişimlerine dikkate alınmayı gerektirecek bir katkı sağlar. Oyun, çocuğun kendi deneyimleriyle öğrenmesinin en etkili yoludur; oyun uyumdur.

3 Aralık Cumartesi  “MOMO Anaokulu Oyun Grupları, KIŞ  Programı*” eşliğinde oyunlar oynamaya başlıyoruz**!!!

9-14, 15- 24, 24-36 ay aralığındaki çocukların ebeveynleri ile katılımına açık olan oyun grupları, Cumartesi günleri 4 farklı saat seçeneği ile başlayacaktır.

Saat seçenekleri: 09.15,  10.30, 11.45 ve 13.00 dür.

Programın tamamına ardışık katılınmaktadır.

*MOMO Anaokulu Oyun Grupları farklı dönemlerden oluşmaktadır; her dönemin programı birbirinden bağımsız ve farklı hazırlanmaktadır.

PROGRAM*:

1.Buluşma : 3 Aralık Cumartesi

2. Buluşma : 10 Aralık Cumartesi

3.Buluşma :  17 Aralık Cumartesi

4.Buluşma : 24 Aralık Cumartesi

5.Buluşma : 24 Aralık Cumartesi*

*24 Aralık Cumartesi günü oyun grubu buluşmaları sonlandıktan sonra saat 15.00 de Uzman Psikolog Iraz Toros Suman her aileden bir ebeveyn ile buluşup; soru cevaplarla geçecek bir yaşantı grubu oluşturacaktır. Yaşantı grubuna katılım çocuksuz gerçekleşecektir.

Kayıt için;

merhaba@momoanaokulu.com  adresine mail atmanız halinde kayıt süreciniz başlayacaktır.

Kayıt talebinizi; çocuğunuzun doğum tarihi ve saat tercihlerinizi (3 değişik saati sıralayarak ) içeriğe ekleyerek iletmeniz gerekmektedir.

*Programın tüm yasal hakları Uzman Psikolog Iraz Toros Suman’a aittir.

Oyun Gruplarımız Kış döneminde Uzman Psikolog Selcen Erdemir Akdan ve MOMO Anaokulu Koordinatörü Burçak Salungan Dinç eşliğinde buluşacaktır.

– DİĞER DUYURULARIMIZ –